Hogy néz ki egy tanácsadás?

Az egyéni tanácsadás

A tanácsadás során a beszélgetésre kerül természetesen a fő hangsúly. Egy-egy alkalom alatt főleg kérdésekkel, megoldási lehetőségek feltárásával, nézőpontváltással, információnyújtással segítem a közös munkát. Nagyon fontos, hogy közös munka a megoldás megtalálása, tehát egy konkrét kérdésre, egy konkrét válasz megadásával nem tudok segíteni. Viszont rengeteg eszköz (rajz, papír-ceruza tesztek, életpálya tervező, stb), áll a rendelkezésünkre, melyek megkönnyítik a megoldáshoz vezető út megtalálását. 


                                                           A kiscsoportos foglalkozás

Kiscsoportos foglalkozás keretén belül egy-egy konkrét témát/problémát járunk körül. Sokkal interaktívabb, mint egy ismeretterjesztő előadás, de kevésbé mély, mint egy egyéni tanácsadás. Itt mindenki el tudja mondani a saját élményeit, felteheti a kérdéseit, melyek sokszor nagyon hasonlítanak másokéhoz, így azokból is tudunk tapasztalatot nyerni, melyet a saját életünkben felhasználhatunk. Egyszerre 2-4 fő részvétele ideális.

 


                                                              Ismeretterjesztő előadások

Az aktuális előadások listáját folyamatosan frissítjük.

Az előadás címe:

Az előadás helyszíne:

Az előadás időpontja:

                                                              Részvételi díj:


                                                            Önéletrajz tanácsadás

Önéletrajz elkészítésével, korrekciójával kapcsolatos tanácsadásra van lehetőség online (e-mail-en keresztül) és személyes tanácsadás formájában is. Ennek keretén belül van lehetőség a már elkészült önéletrajz javítására, illetve egy teljes önéletrajz felépítésére is az első lépésektől.